Başkan AV. Kemal TOPRAK “ Ak gençliğin her saniyesi çok kıymetlidir. Geçen 24 saati çok iyi değerlendirmek zorundayız. 
Programlarımız hızlanarak devam ediyor. Hergün şehrimizin farklı noktalarında #İftara5Kala Programlarımızla iftar vaktinde evinde olamayan vatandaşlarımıza hurma ve su ikram ediyoruz. Yine devamında hergün şehrimizin farklı noktalarındaki camilerimizde #ÇayBizdenSohbetSizden etkinliklerimizle sürekli sahada oluyoruz. Çalışmalarımız bittikten sonra tabiikide dağılmıyoruz sosyal faaliyetlerimize devam ediyoruz. Gençler bu şehrin dinamikleridir. Futbol, voleybol ve geziler gibi bir çok etkilinlede gençlerimizle birlik nice güzel zamanlar geçiriyoruz. 

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları olarak Hem çalışıyoruz, hem büyüyoruz hemde yaptığımız işten keyif alıyoruz. Bütün gençlerimizi dünyanın en büyük gençlik teşkilatı olan AK Parti Gençlik kolları ailesine dahil olmasını şiddetle tavsiye ediyorum.  “ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

AK Gençlik 1 Günde Neler Mi Yaptı
Bugün; büyük depremde annesini ve babasını kaybetmiş 14 yaşındaki kız kardeşimize bir nebze olsun moral verebilmek amacıyla; Gençlik Kollarımızın Ankarada bilgi yarışmasında kazanmış olduğu bisikletlerden bir tanesini hediye ettik. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Kız kardeşimize her daim destek olacağımızı Gençlik Kollarında abilerinin ve ablalarının olduğunu onu asla yalnız bırakmayacağımızı ifade ederek evlerinden ayrıldık.

Sonrasında #İftara5Kala Programımız kapsamında belirli noktalarda iftariyeliklerimizi iftarda evlerine yetişemeyen vatandaşlarımıza dağıttık.

“#ÇayBizdenSohbetSizden” programlarımız hız kesmeden devam ediyor.
KIR MAHALLE BÜYÜK CAMİİ’de “Çay Bizden Sohbet Sizden” programımızı gerçekleştirdik. Hoş sohbetlerinden dolayı cemaatimize teşekkür ettik.

Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyemiz Beytullah Erkabaktepe’nin düğün merasimine yine Gençlik Kollarından arkadaşlarımızla birlikte katıldık. Çiftimize bir ömür mutluluk diledik.

Günün sonunda teşkilatımız ile birlikte voleybol turnuvamızı düzenledik.  
AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları olarak Hem çalışıyoruz, hem büyüyoruz hemde yaptığımız işten keyif alıyoruz.