Son olarak Molla Fenari Caddesi ve Ahi Osman Mahallesi esnafını ziyaret eden Taşkıran, vatandaşlar ve esnaflar tarafından büyük bir teveccühle karşılanırken, esnaflardan da kendisine destek istedi.

Yeniden Refah Partisi Karaman Milletvekili Adayı Ahmet Taşkıran "Erbakan'la Türkiye'ye, Taşkıran'la Karaman'a Yeniden Refah gelecek" dedi.

Aralıksız gerçekleştirilen çalışmalarda kendiside bir esnaf olan Taşkıran, esnafların bütün problemlerini bildiğini ve meclise adım atar atmaz bütün sorunlara el atacaklarını söyledi. Projelerini titizlikle hazırladıklarını ve ilk fırsatta hepsini sırayla hayata geçirerek halkın refah seviyesinin yükselmesi için var güçleriyle çalışacaklarını dile getirdi.

Esnafların da kendileri gibi bir esnafın mecliste kendilerini temsil etmelerinin çok doğru bir karar olduğunu söylemeleri üzere Taşkıran "İnşallah zaferimiz yakındır" diyerek gönülleri fethetmenin mutluluğunu yaşadı.

Artık alışılagelmiş Avukat ve Doktor gibi vekil adaylarının değil, halkın için esnafın içinden bir kişinin mecliste temsil edilmesi gerektiğini söyleyen Taşkıran; "Halkı en iyi derdi, kederi ve sorunlarıyla halkın içinden birisi bilir. Bunun içinde var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.