Ziyarette İl Başkanı Kadir Ergin ve yöneticilerde katıldı.
CHP Sarıveliler İlçe Belediye Başkan Adayı Muhiddin Türkan Sarıveliler İlçesi ile ilgili projeleri hakkında şu açıklamalarda bulundu.
Bugüne kadar Sarıveliler İlçemize hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Yapılan hizmetleri daha iyiye, daha güzele ulaştırmak için hizmete talibiz.
Bölgemizdeki kiraz ve meyve ağaçlarının envanteri çıkarılarak bölgemize en uygun Soğuk Hava Tesisimiz en kısa sürede ilk öncelik olarak vatandaşlarımızla buluşturulacaktır. Ürettiğimiz ürünleri markalaştırarak yakın  ilimiz olan Antalya Bölgesindeki otellere pazarlanması sağlanacaktır.
Eğitim ile ilgili Belediye Öncülüğünde hazine arazilerinden en uygun olan tespit edilip Ceviz Ormanı oluşturulacaktır. Doğan her çoçuğumuz adına etiketli (isminin yazılı olduğu) bir adet ceviz ağacı dikilecektir. Bu ağacımız çocuğumuzla birlikte büyüyecektir. Öğrenme çağına geldiğinde o ağacın geliri çocuğa burs olarak verilecektir. 
Bölgemizdeki insanlarımızın ekonomik gelirini arttırıcı faaliyetleri ve projeleri konusunda çok iddialı olduğumuzdan eminiz. 
Belediye Halkındır, Başkan Halktır. Beraber Yöneteceğiz. Dert sizde ise DERMAN bizde dedi.