Necati Güngör Hoca, 1981 TRT Türkiyem yarışmasında birinci olup geldiğinde kimseye yarışmanın sonucundan bahsetmez, okuldaki görevine devam eder. Eşi Saime Hanım" la da TRT' de yayınlanıncaya kadar  kimseye söylememeye sözleşirler.

Program TRT' den banttan daha sonra yayımlanacaktır. Devir tek kanal, siyah beyaz TRT devridir. İletişim araçlarının son derece kısıtılı olduğu 80' li yıllardır.

Necati Güngör ve eşi Saime Hanım, emektar mavi mobiletle Cumhuriyet İlkokulu' ndan İsmet Paşa Caddesindeki Büfe Süreyya' nın önüne alışverişe gelirler.

Orada bulunan Muammer Baran, hemen Hoca'nın önüne geçer:

_Necati Hocam hoş geldiniz, safalar getirdiniz. Siz bizim medar-ı iftiharımızsınız, ilimizi en güzel şekilde temsil ettiniz, şampiyonluğu Karamanımıza getirdiniz.

Necati Hoca,afallar. Kimseye birinci olduğunu söylememiş, herkesin TRT yayınından öğrenmesini istemektedir.

_Sayın Muammer Baran, nereden öğrendiniz?

_ Bana bildirildi Necati Bey,  sizinle gurur duyuyoruz, Karamanımızın sesini Ankara' da duyurdunuz.

Necati Güngör,  " Söyleyene değil, söyletene bak" gerçeğine bir kez daha inanır. " Ötelerin Habercisi" Muammer Baran' a saygılar sunar, iyi akşamlar diler.

Ötelerin ötesinden haber veren rahmetli Muammer Baran, kültürlü, edebi bilgileri yüksek, Cumhuriyet dönemi şairlemizin Karaman'da çoskulu sesiydi.

Allah'ın rahmeti üzerlerine olsun.