Grupta 2 puan farkla liderliğini koruyan Karaman FK. Pazar günü oynayacağı Iğdır FK. Müsabakasını kazanarak şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmek istiyor.

dictate.ms

Başkan Süleyman HAN; “Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz!”
  Iğdır FK. Müsabakası öncesi açıklamalarda bulunarak taraftara seslenen Karaman FK. Kulüp Başkanı Süleyman HAN, dolu tribünler önünde Iğdır FK. Müsabakasını 3 puanla kayıpsız tamamlamak istediğini söyledi.

“O Sene Bu Sene!”
  HAN ayrıca, maçın kazanılması halinde büyük avantaj sağlayacaklarını belirterek; “Sezon başından itibaren grubumuzda iyi işler yapıp güzel oyunla liderliğimizi sürdürdük. Tekrar iyi bir çıkış yakaladık ve bu seriyi sürdürmek istiyoruz. Bu maçın bizler için kritik bir öneme sahip olduğunu tüm taraftarlarımızın ve Karamanlıların bilmesini istiyoruz.

Karaman mozaiğini oluşturan tüm Siyasi Parti Temsilcileri, STK’lar, Vakıflar ve Siyasi Partilere gönül veren tüm Karamansporlu kardeşlerimiz ile birlik beraberlik içerisinde tek yürek halinde Karaman’ımızı güzel yarınlara taşımak Karaman Futbol Kulübümüz için çok büyük önem arz etmektedir. Tüm Karaman FK. Taraftarlarını takımının yanında olmak adına Pazar günü oynanacak maça davet ediyorum.” dedi.