Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 10 yıl boyunca Başyayla ilçesine hizmet ettiğini ve asırlık sorunları birlikte çözdüklerini belirtti. Bulgurcu, ilçeye gelmeyeceği düşünülen hizmetleri getirdiklerini ve her zaman ilçeyi daha ileriye taşıma düşüncesiyle hareket ettiklerini ifade etti.

Adaylık sürecinde kendisine destek veren gençler, hanımlar, arkadaşlar ve büyüklerine teşekkür eden Başkan Bulgurcu, Başyayla'ya hizmet etmenin, makam ve mevki için değil, insanlığa hizmet için önemli olduğunu vurguladı. Kendisini aday adayı yapmak için davetlerde bulunan herkese minnettarlığını dile getiren Bulgurcu, Başyayla'ya hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

Başkan Bulgurcu, açıklamasının sonunda, henüz sürenin bitmediği halde 2024 yerel seçimlerinde aday olmayı düşünmediğini ve makam-koltuk sevdalısı olmadıklarını ifade etti. Bulgurcu, önemli olanın adamlık, dostluk ve kardeşlik olduğunu vurgulayarak, kazananın her zaman Başyayla olması temennisinde bulundu.

Açıklamasını, "Sevgi ve saygılarımla" ifadeleriyle tamamlayan Başkan Şerafettin Bulgurcu, helallik dileyerek destek verenlere teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başyayla Belediye başkanı Şerafettin Bulgurcu; "MUHTEREM BAŞYAYLA LI KARDEŞLERİME SAYGILARIMLA 10 yıl Başyayla Belediye Başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak gücüm yettiğince ilçemize hizmet etmeye çalıştım.Başyayla mızın asırlık sorunlarını hep beraber çözdük.Bunları halkımız çok iyi biliyor.Bu ilçeye asla gelmez denilen hizmetleri getirdik.Hizmet ederken gece gündüz demeden hep ilçemizi daha ileriye nasıl taşırız düşüncesi ile bir saniye bile Başyayla yı aklımızdan çıkarmadık,son nefesimize kadarda çıkarmayacağız. Bu dönemde aday olmam(aday adayı)için gerek yüz yüze gerek telefon ile gerek her platformda davet eden destek mesajı veren başta genç kardeşlerim ve hanım kardeşlerime,değerli arkadaşlarım ve büyüklerime canı gönülden teşekkür ederim. Değerli kardeşlerim Başyayla ya ,Başyayla halkıma ,insanlığa hizmet etmek için makam ve mevki benim için önemli değil insanlığa hizmet için insan olmak yeterli ben yine ömrümün sonuna kadar gücüm yettiğince halkımın emrindeyim. Başyayla mıza hizmet ederken hep yanımda olan sizlere,Sayın Cumhurbaşkanımıza,Sayın Lütfi Elvan Bakanımız ve diğer bakanlarımıza,Karaman Milletvekili Sayın Selman Oğuzhan Eser ve bütün Milletvekillerimize,Konya Milletvekillerimize Ak Parti İl başkanlarım ve tüm teşkilat mensubu kardeşlerimize minnettarım. Sonuç olarak henüz daha süre olmasına rağmen 2024 yerel seçimlerinde aday olmayı (ADAY ADAYI) DÜŞÜNMÜYORUM. Sizlerin aralarında olmak sizlerle dertleşecek ortamda bulunmak benim için bu dünyadaki makamların en değerlisidir.Biz makam ve koltuk sevdalısı olmadık çünkü koltuğu yeni görmedik. Yüce Rabbim e şükürler olsun çok milletvekilleri ile çok bakanlarla başbakanlarla en önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımızla tanışmak görüşmek ödüller almak kısmet oldu. Netice olarak makamlar mevkiler gelir geçer önemli olan bizim adamlığımız ,dostluğumuz ,kardeşliğimiz daim olsun.Kazanan Başyayla olsun varsa benim hakkım helal olsun,sizlerdende helallik diliyorum. Sevgi ve saygılarımla." ifadelerine yer verdi