Seçim çalışmaları kapsamında hazırlanan ve ilçe halkına dağıtılmaya başlanan Seçim Bülteninde hemşehrilerine seslenen Boyacıoğlu,
"Bu Memleket Bizim" başlıklı bir mesajında;
"Bu memleket bizim. Her taşında, her karış toprağında, çarşısında pazarında izlerimiz var. Biz burada doğduk, burada büyüdük, burada yaşadık, ömrümüz yettiği sürece de burada yaşayacağız. Gelip geçerken uğrayanlardan, işi düşünce hatırlayanlardan, ikbal peşinde koşarken yolu bu tarafa düşenlerden olmadık. Hep buradaydık. Biz bu topraklara memleket, memlekete de sevda demişiz. Gidecek başka bir yerimiz yok. İnsanlarımızla da kader birliği yapmışız. Doğumlarda ölümlerde, nişanlarda sünnetlerde, hep yan yanaydık. Memlekete olan borcumuzu ödemek için çok çalıştık, çabaladık. Peki bitti mi? Elbette bitmedi.

Daha yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var. Yetimin, öksüzün hakkını koruyarak, belediyeyi beyt'ül mal bilerek, kaynakları dıpru yerde kullanarak memlekete hizmet etmeye devam edeceğiz. Niyet hayır, akıbet hayır. Gayret bizden, destek sizden, takdir Allah'tan. Haydi, Kazımkarabekir'imizi hep birlikte inşa edelim." İfadelerini kullandı.