Ayrancı Belediye Başkan adayı Mustafa Böyükparmaksız, projelerini üç aşamada duyurduğunu belirterek, bu projelerin bir kısmının bazı kişiler tarafından taklit edildiğini söyledi. "Bazı kendini bilmezler, emek hırsızlığı yaparak projelerimizi birebir aynısını kullanarak açıklamalarda bulunuyorlar" diyen Böyükparmaksız, halkın bunu fark ettiğini ve soracaklarını belirtti.

Böyükparmaksız, açıklamasında şunları kaydetti: "Benim halkım sana sormayacak mı 'Şimdi arkana aldığın büyüklerini zamanında niye arkana alıp da bu projeleri gerçekleştirmedin de Büyükparmaksız bunları yapacağım deyince şimdi gün yüzüne çıkıyorsun, yıllardır o saygıdeğer büyüklerin yok muydu başta' diye."

Ayrıca, Böyükparmaksız rakiplerini seviyesizlikle suçladı ve kendisinin ise saygılı ve ahlaklı bir kampanya yürüttüğünü savundu. "Bizler saygılı, seviyeli, ahlaklı seçim olsun derken sizler saygısızlığın, seviyesizliğin dozunu kaçırdınız" dedi.

Son olarak, Böyükparmaksız, halkına hizmet etmek için çabaladığını ve emeklerini başkalarına yedirtmeyeceğini vurguladı. "Sizler Ayrancı üzerinden oyunlar oynayacaksınız, benim hemşerilerim bunları bilmeyecek, gözlerini, kulaklarını kapatacak mı sandınız" diye ekledi.

Böyükparmaksız, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde halkın bu tür kirli oyunlara cevap vereceğini umduğunu belirtti.