EPDK geçtiğimiz hafta başında rafinelere "marj güncellemesini istedikleri bir yazı gönderdi. Araç sahipleri bu kez gerçekten bayram edecek! Akaryakıt fiyatlarına 'yok artık' dedirten indirim. Yapılacak düzenlemenin ardından hem benzine hem de motorine indirim gelecek. Araç sahipleri bu kez gerçekten bayram edecek!

Akaryakıt fiyatlarına 'yok artık' dedirten indirim EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz "Güncelleme neticesinde benzin ve motorinde 1 ila 1 buçuk TL düzeyinde bir indirim olacaktır.” açıklamasını yaptı.

Araç sahipleri bu kez gerçekten bayram edecek! Akaryakıt fiyatlarına 'yok artık' dedirten indirim. Motorin grubunda 1,21 TL'lik indirim geldi. Araç sahipleri bu kez gerçekten bayram edecek! Akaryakıt fiyatlarına 'yok artık' dedirten indirim. İndirim gece yarısı fiyatlara resmi olarak yansıtıldı. Araç sahipleri bu kez gerçekten bayram edecek! Akaryakıt fiyatlarına 'yok artık' dedirten indirim.

Geçtiğimiz perşembe rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı motorin grubunda 1,10 TL, benzin grubunda 76 kuruş indirim yapıldı.