Ahmet Taşkıran ve Yeniden Refah Partisi heyeti Taşkıran’ın kendisinin de memleketi olan Dağkonak Köyü başta olmak üzere Pınarbaşı, Yazılı ve Göcer Köyleri ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Karaman milletvekili adayı Ahmet TAŞKIRAN’ı hemşerileri büyük bir sevgiyle bağırlarına bastılar.  Hemşerilerinin şikâyetlerini dinleyen TAŞKIRAN en kısa zamanda Milli Görüşün meclise girmesiyle İnşallah sorunların çözüleceğini söyledi.

Göcer Köy Muhtarı okulumuz var ama kapalı, Camimiz var ama imamı yok, biran evvel çözülmesini istiyoruz diyerek problemlerini aktardı.

Göcer Köyü Muhtarı ayrıca sözlerine şu şekilde devam etti; “Diğer Köy muhtarları da bizim buralar dağlık olduğu için genç nesli tutamıyoruz. Devletimiz bu sorunlarımıza biran evvel çözüm bulmasını istiyoruz. Eğer bu sorun devam ederse köylerimizde yaşayan kimse kalmayacak.”

AHMET TAŞKIRAN "SORUNLARINIZI BİLİYORUM"

Bunun üzerine Taşkıran “Sorunlarınızı biliyorum. Çünkü bende sizden biriyim. Şahsım ve diğer milletvekili adayımız Gökhan ÖZYER esnaf bir diğer milletvekili adayımız Nevzat AKDAĞ ise sizin gibi çiftçi, bu sorunları sizin kadar bizde yaşıyoruz. Ama bizler ümidimizi kaybetmedik. Sorunların çözümleri Milli Kaynakların biran faaliyete koyulmasıyla çözülecektir. Bizim ülkemiz Elhamdülillah yeraltı madenleri ve yerüstü doğal güzellikleriyle donatılmış bir coğrafyadayız. Biz Milli Kaynaklar Paketi kitabımızda detaylı bir şekilde sorunların çözümlerini ortaya koyduk. Bu yüzden Milli Görüş Meclise diye yola çıktık. 54. Refah-Yol döneminde yazılan destanları yeniden yazmak için desteklerinize ve dualarınıza talibiz. Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi: "Geçen zamana nispetle daha çok çalışacağız, daha az zamanda daha büyük işler başaracağız. Bunda da muvaffak olacağımıza şüphem yoktur. Çünkü, Türk Milleti'nin karakteri yüksektir..." dedi.

 

Bir Oy ERBAKAN’a bir oy ERDOĞAN’a

 

Türkiye’nin her yerinde basta Genel Başkanım Dr. Fatih ERBAKAN olmak üzere 600 milletvekili adaylarıyla, binlerce teşkilat mensuplarıyla gece gündüz demeden çalışıyor. Aziz milletimize bu gerçekleri anlatıyoruz. Görüyoruz ki Aziz Milletimiz kararını vermiş. Bir Oy ERBAKAN’a bir oy ERDOĞAN’a diyor zaten. . Bizde inanıyoruz ki halkımız bu sefer ERBAKAN’a sahip çıkacak Yeniden Refah’ı sandıkları patlatarak meclise taşıyacak. Bazılarının planlarını Anadolu halkı ferasetiyle bozacaktır. Allah’ın izniyle.” dedi.