Yeniden Refah Partisi Karaman Milletvekili adayı Ahmet Taşkıran, Kılbasan esnaflarını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Yeniden Refah Partisi Karaman Milletvekili adayı Taşkıran Mermer sahibi Ahmet Taşkıran, iftar yemeği programının ardından esnafı ziyaret etti.

AHMET TAŞKIRAN: "BİZDE VARIZ"

Esnafların istek ve sorunlarını dinleyen Taşkıran, esnafın ve gençlerin sevgi seli ile karşılandı. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde zaferle çıkacaklarına inandığını söyleyen Taşkıran, esnafın derdine çare olabilmek adına, projelerini de bir bir sıralayarak ellerini taşın altına koyacaklarının, bu dava da "Biz de Varız" dedi.

Ayrıca gençlerle neşeli bir ortamda sohbet eden Taşkıran onların sorunlarının da görmezden gelinemeyeceğini ve geleceğimizin teminatı olan gençlerle ilgili çözüm önerilerini bir bir sıraladı.

ESNAFIN KAYBEDECEK ZAMNI YOK

Vatandaşın ve esnafın kaybedecek zamanının olmadığını söyleyen Taşkıran, ayrıca şunları söyledi:

"Karaman kadim şehir. Bizler Erbakan hocamın izinde dava erleri olarak yönetimimiz ile birlikte 14 Mayıs’a kadar çalmadık kapı, sıkmadık el, almadık gönül bırakmayacağız. Şükürler olsun ki çaldığımız her kapıda güler yüzlerle karşılandık. Kılbasan esnafımız da bizleri bağrına basarak özlemlerini ve sevgilerini dile getirdiler. Sizlerin desteği ile Karaman’da bir çok projeyi hayata geçirecek, Karaman'ı baştan inşa edeceğiz."

Ahmet Taşkıran’ın esnaf ziyaretine il ve ilçe yönetimi de eşlik etti.