G-NL5SXDG3FM

SERTÇELİK” 25 YILDIR KARAMAN İÇİN YAPILANLAR ORTADA; 1 NİSAN’DA DEĞİŞTİRİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkanı Adayı Recep SERTÇELİK, seçim çalışmalarını Atatürk Bulvarı'ndaki esnaf ve vatandaşlarla buluşarak sürdürüyor.

SİYASET - 02-03-2024 01:15

Yapılan çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Atatürk Bulvarı ile devam ettik. 'Belediyecilik bizim işimiz' diyenlere vatandaşlarımızın sorusu şu: Türkiye yönetiminde 22 yıl, Karaman yönetiminde 15 yıl bulundunuz. Tüm imkanlar elinizdeydi. Ülkenin ve şehrimizin devasa kaynaklarını harcadınız; sonuç ortada. Karaman’ın çok sorunları olduğunu şimdiki adayları söylüyor; sanki bu sorunları kendileri yaratmamış gibi. Diğeri ise Karaman’ı yönettiği 5 yılda Karaman’da herkesle kavga etmiş, şehrin kaynaklarını nereye harcadığını bir türlü açıklamayıp, kendini halkın adamı, garibanın dostu ilan etmiş. Gülelim mi; ağlayalım mı? Biz de diyoruz ki; şaka değil gerçek; 1 Nisan’da bunları değiştiriyoruz!"

SERTÇELİK, Karaman'da uzun yıllardır yapılan hizmetlerin sonuçlarını değerlendirerek, yeni bir döneme hazırlandıklarını belirtti. Seçimlerin ardından değişimin gerçekleşeceğini ve Karaman için daha iyisini hedeflediklerini vurguladı.

Günün Diğer Haberleri
G-NL5SXDG3FM G-VXJRKS55FP G-FZKYZX0T7W G-FSDKGZVN2L