G-NL5SXDG3FM

Papağanı Bulana 500 Lira Ödül

GÜNCEL - 01-10-2016 15:03

Adana`da bir aile, kafesinden kaçan "Jako" cinsi papağanlarını bulup kendine getirenlere 500 lira ödül vereceklerini söyledi.

Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi`nde oturan Toksöz ailesinin "Şef" ismini verdikleri papağanı, kafesinin kapısını açarak balkondan kaçtı. Papağanın balkondan çıktığını gören Yeliz Toksöz, sokaklara çıkarak gittiği yönü kontrol etti ama bulamadı.

Yeliz Toksöz, papağanı 3 aylıkken aldıklarını ve bir yıldır baktıklarını belirterek, "Papağanımız dün kafesinin kapağını açmış. Balkondan uçarken gördüm. Sokaklara çıkıp aradım, komşulara sordum. Ama gören olmamış. Papağanımızı bulan Allah rızası için getirsin. O sadece benim ve kızımın verdiğini yer. Başkasının verdiğini kolay kolay yemez. Ayrıca çok ürkektir. Bulup getirene 500 TL ödül vereceğiz" dedi.

Günün Diğer Haberleri
G-NL5SXDG3FM G-VXJRKS55FP G-FZKYZX0T7W G-FSDKGZVN2L