Karaman Eğitim araştırma hastanesinde randevu bulamadıklarını ve acil departmanında sağlıklı bir tedavi yapılmadığını dile getirirken, Karaman’da sağlık ile yakından ilgilendiğini ifade eden Karaman Milletvekili Recep ŞEKER’i, Karamanlılar bir hasta gibi Karaman Eğitim araştırma hastanesine tedavi olmak için sade bir vatandaş gibi sıra almaya davet ettiler.


Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın sağlık alanında sorunumuzun kalmadığını ve her hasta kolaylıkla randevu alabilecek söylemlerinin, Karaman’da bu şekilde olmadığı tekrardan görülmüş oldu. Karaman Eğitim Araştırma Hastanesinde Randevu sorunu, Acil servis bölümlerindeki yoğun kuyruk ve personelin ilgisiz davranışları Karaman halkının tepkisine maruz kalmaya devam ediyor.


Karaman Eğitim Araştırma Hastanesinde uzun kuyrukların oluşması muayene ve tahlil için hastaneye gelen vatandaşların tepkisine neden oldu. Muayene olmak için gelen vatandaşlar muayene olmak için zorluk çektiklerini ayrıca, ultrason ve röntgen için sıra alımlarında uzun zaman bekledikleri bundan dolayı  mağdur oldukları ifade etti. Öte yandan doktor sayısının da eksik olduğunu ifade eden vatandaşlar, bazı branşların hastanede doktorunu bile bulamadıklarını böyle sorunların sadece Karaman Eğitim araştırma hastanesinde olduğunu belirtti. Karamanlı Vatandaşlar Karaman Sağlık İl Müdürünü ve Karaman Milletvekili Recep Şeker`i göreve davet ederek bu sıkıntıların biran önce vatandaş olarak çözüme kavuşturulmasını istediler.


Karaman’da seçimden seçime Karaman’a gelen Milletvekillerini göreve Davet eden Karaman halkı seçiminde yaklaştığını ve mevcut milletvekillerini tekrardan aday olarak görmek istemediklerini dile getiren Karamanlılar. “Karaman’ın başta sağlık sorunu olmak üzere bir çok sorununu çözemeyenleri biz milletvekili olarak TBMM’de görmek istemiyoruz.” dedi.


Karaman Sağlık İl Müdürü Adnan KURŞUN ve Karaman Milletvekili Recep ŞEKER’den konu ile ilgili Karaman Halkı olarak bir açıklama beklerken, Hastanede her gün benzer bir durum yaşandığını ifade eden vatandaşlar, İl Sağlık müdürü ve milletvekillerinin çözüm bulamaması halinde, Sağlık Bakanlığı’nın soruna çözüm bulmasını istediler.