Karamanlı her vatandaşa ulaşmak için gece gündüz çalışan ekibiyle birlikte sahada olan Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Durdu Elif ÇELİKTAŞ, Karaman'da yapılması gerekenleri vatandaşlara anlatmak için aktif bir şekilde çalışıyor.

ÇELİKTAŞ, meclis üyeleri ve ilçe teşkilatları ile birlikte günün ilk saatlerinden itibaren esnaf ve çalışanlarla buluşarak görüşmeler yapıyor. Akşamları ise tüm mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşların evlerine konuk oluyorlar. Ziyaretlerle ilgili olarak ÇELİKTAŞ, "Bizler Karamanlı hemşerilerimizle görüşmeye ve buluşmaya devam ediyoruz. Akşamları ise kapı kapı dolaşarak, vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyoruz. Halkımızın bize gösterdiği samimiyet ve teveccüh oldukça memnuniyet verici. Onlara projelerimiz hakkında bilgi veriyor ve broşürlerimizi dağıtıyoruz."

Karaman Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Çeliktaş, 31 Mart seçimlerinde Ahlaklı Belediyecilik ve Milli Görüş belediyeciliği ile halkı tanıştırmayı hedeflediklerini belirtirken, "Milletimizin istiklal ve istikbali için yarım asırdan uzun süredir sürdürdüğümüz bu yürüyüş bugün inanmış kadrolarıyla devam ediyor. Milli Görüş sadece bir siyasi hareket ya da bir siyasi görüş değil, aynı zamanda bir yaşam felsefesidir. Ahlak, fazilet, merhamet, liyakat, feraset, hidayet, dirayet ve gayret gibi temel değerler Milli Görüş'ün taşıyıcı unsurlarıdır. Rant peşinde koşmayan, makam ve mevki için değil, Allah rızası için hizmet eden Milli Görüş kadroları tarihimizde önemli bir yere sahiptir."

Çeliktaş, Karaman'ı kalkındırmak ve şehre güzellik katmak için yanlarında olan tüm hemşerilere teşekkür ederken, esnafın beklentilerinin öncelikli olarak ele alınacağını vurguladı. "Bizden talep edilen ne varsa, vatandaşlarımızla buluşturmak için bugüne kadar çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.