Atak İzcilik Spor Kulübü'nün yaptığı açıklamaya göre, 2024 Bisiklet Federasyonu Yarış Takvimi'nde yer alan ve 23-24 Mart 2024 tarihlerinde Konya'da düzenlenen 2. Etap Türkiye Şampiyonası'nda, sporcumuz Mustafa Kemal Gündoğdu U17 kategorisinde büyük bir başarı elde etti. Gündoğdu, ilk gün gerçekleştirilen Yol Yarışları'nda Türkiye 2.'si olurken, toplamda 93 sporcunun katıldığı yarışta önemli bir derece elde etti. İkinci gün ise Kriteryum Yarışları'nda Türkiye 4.'sü olarak performansını sürdürdü.

Atak Spor Kulübü'nden diğer sporcular da başarılı sonuçlar elde etti. Emre Güneş, Yol Yarışları'nda 10. olurken, İbrahim Erhan Cihan ise 11. sırayı aldı. Kriteryum Yarışları'nda ise Genç Kategorisinde yarışan Enes Aydın, Türkiye 10.'su olarak önemli bir derece elde etti.

Ayrıca, U12 Kategorisinde yaşanan bir kazaya rağmen takım olarak gösterilen performans dikkat çekti ve takımımız Türkiye 4.'sü oldu.

Başarıda önemli katkısı bulunan antrenörler Hasan Duman ve Emre Öner'e ve dereceleriyle gurur duyduğumuz tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz.