Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi’nin Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ortak olarak açtığı karakalem kursuna katılan öğrenciler hem eğitim görüyor hem de günün stres ve sıkıntısını resim yaparak atıyor. Gençlik Merkezi bünyesinde eğitmen Vedat Murat eşliğinde haftada iki gün verilen eğitimlerde öğrenciler karakalem tekniğinin inceliklerini öğrenirken, öğrendikleri bilgileri yetenekleri sayesinde güzel eserlere dönüştürüyor.

casino dünya giriş


Karakalem eğitimlerinin zevkli ve eğlenceli bir şekilde devam ettiğini belirten öğrenciler, ücretsiz olarak verilen eğitimler sayesinde kendilerini geliştirme fırsatı bulduklarını ifade ettiler. Hayallerini aldıkları eğitimler ile rahatça kağıda dökebildiklerini ifade eden öğrenciler, ortaya çıkan eserlerin kendileri için mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.


Eğitimlerin Temmuz ayına kadar devam edeceğini belirten eğitmen Vedat Murat ise, “Gençlik merkezimiz bünyesinde hafta sonu verdiğimiz eğitimlerimizde yaklaşık 30 öğrencimiz eğitimlerimizde ücretsiz bir şekilde yararlanıyor. Burada güzel bir aile ortamı var. Öğrencilerimiz çok istekli ve eğitimlerimize de yoğun ilgi gösteriyorlar. Bizlerde eğitmenler olarak öğrencilerimizin kendini geliştirmelerine ve yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ücretsiz eğitimlerimize katılmak isteyen tüm öğrencilerimizi gençlik merkezimize bekliyoruz.”