Ziyarette şunları kaydeden BBP Karaman il Başakanı Soyfidan, "Larende.com'un yeni haber merkezi gerçekten güzel ve herşeyiyle donanımlı görünmektedir.  Karaman'ın ilk haber portalı olan Larende.com 25 senedir Karamanlılara ve gurbetçilerimize kesintisiz haber sunmaktadır. Bu yüzden BBP Karaman il teşkilatı olarak sizlerin zor koşullarda hizmet verdiğiniz tartışmasız alkışlanacak ve saygı duyulacak bir meslektir. Bu duygu ve düşcelerle, Larende.com çalışanlarına ve siz kıymetli yöneticilerine teşşekür ederiz."dedi

Larende.com  Asım Çölmekçi'de ;" Bizleri yeni yerimizde ziyaret etmenizden dolayı memnun olduk, bizler gazetecilik yapan tüm meslektaşlarım için konuşmak isterim ki, gazetecilik bir ticaret değil, gönül işidir. Gecesi gündüzü, bayramı, tatili olmayan bir meslektir. Bu yüzden bizlerde Karaman'ımızı ve insanlarımızı en iyi şekilde tanıtmak ve bilgilendirmek için elimizden gelen tüm cabayı göstermekteyiz. Size ve Diğar parti yöneticilerinize ziyaretimize geldiğiniz için tekrardan teşekkür ederim" ifadelerine yer verildi.

Dah sonra BBP Karaman il Başkanı Mesut Soyfidan, Larende.com imtiyaz sahibi Asım Çölmekçi'ye geçtiğimiz gün kutlanan 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü anısına Plaket taktim etti.