AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan tarafından Karaman’da başlatılan “Gönül Seferberliği” programı kapsamında vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı iletiliyor.

Program çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretlerde İl Başkanı Çağlayan, seçmenin sorunlarını ve taleplerini alıyor. İmkanlar doğrultusunda çözülebilecek, karşılanabilecek sorun ve talepleri önce kendisi işe koyuluyor. İletilmesi gereken ya da çözümü konusunda daha geniş bir alanın olduğu sorun ve talepler ise Ankara’ya iletiliyor. Program kapsamında yapılan ziyaretlerde seçmenlere tamamlanan, şu an yapılan ve yapılması planlanan yatırım ve icraatlar hakkında da bilgilendirici afiş ve broşürler ulaştırılıyor.

AK Parti Karaman İl Başkanlığı tarafından “Gönül Seferberliği” programı ilişkin yapılan açıklamada Karaman’daki vatandaşların bizzat evlerinde ziyaret edildiği kaydedildi. Açıklamada, programın başlatıldığı günden bu yana 90 bin 402 kişinin ziyaret edildiği kaydedilirken, Karaman’daki 158 köyün program dahilinde İl Başkanı Çağlayan tarafından ziyaret edildiği bildirildi.

Açıklamanın devamında il teşkilatının 36 bin 254 haneyi ziyaret ettiği ve partiye üye olan 32 bin 645 kişiye de ziyaretlerde bulunulduğu ifade edildi. Öte yandan il genelinde 7 bin 685 kişinin ise partiye üye olduğu bilgisi paylaşıldı.

Çağlayan, “Gönül Seferberliği” programı hakkında yaptığı açıklamada ise, “Demli çayınıza, açık kapınıza, hoş lafınıza sonsuz teşekkür ediyorum. Çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül kalmasın diye her gün dışarıda, mahalle aralarında, sokaklardayız. Zilinize basmamız an meselesi, yorulmadan sizlerle olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz her bir seçmeni en az bir kere evinde ziyaret etmektir. Henüz karşılaşmamış olabiliriz. Peki yarın? Neden olmasın?” dedi.