Karaman Belediyesi, kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerdeki çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile faaliyetlerini yürüten Karaman Belediyesi; asfalt ve yol çalışmalarına, kavşak ve yürüyüş yolu düzenlemelerine, yeşil alan ve park yapımına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda; Tekmarsan ve Turkuaz konutları arasındaki yer yer stabilize olan yol, belediye ekiplerince genişletiliyor, asfalt ve aydınlatması yapılıyor. Otopark ve yeşil alanları arttırmaya yönelik çalışmalar ise TOKİ bölgesinde devam ediyor.

Karaman Belediye Başkanı, yapılan çalışmaların vatandaşların yaşam kalitesini artırmak adına büyük önem taşıdığını belirtti. Kentin her noktasında hizmet götürme çabası içinde olduklarını vurgulayan Başkan, belediye ekiplerinin yoğun gayretleriyle şehrin her köşesinin daha yaşanabilir hale getirilmesinin amaçlandığını ifade etti.

Karaman halkı da belediyenin yürüttüğü çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Yapılan yeniliklerin şehrin estetiğine katkı sağladığını belirten vatandaşlar, belediyenin çabalarını takdirle karşılıyorlar.

Karaman Belediyesi, kent merkezi ve kırsal mahallelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürerek, şehrin her alanında yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.