Milletvekili aday adaylığı için MHP Karaman İl Başkanlığı görevinden bir süre önce istifa eden Mahmut Ünüvar, adaylık için başvurusunu partisinin genel merkezinde yaptı.

Başvurusunun ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Ünüvar, yazılı açıklamada bulundu.

Ünüvar, yaptığı yazılı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerim, Saygıdeğer Genel Başkanımızı ziyaret ederek hayır dualarını temenni ettim.

Benim için Genel Başkanımız ile aynı yolda ve aynı iman ile mücadele etmenin onurunu yaşamaktan daha kıymetli bir hazine yoktur. Her kademesin de gurur ile görev yaptığım partimizde, Karamanızdan milletvekili aday adaylığı için başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Dilerim ki, Türkiye Yüzyılında ülkemizi ve milletimizi sinsice kuşatan emellere karşı tam bağımsız Türkiye hedefi ile zafer kapılarını ardına kadar aralayacağız. Dedelerimizden emanet aldığımız bu toprakları torunlarımıza vatan olarak bırakmayı düşünen milletimizle yan yana duracağız. Bu sebeple adaylık başvurusunu gerçekleştiren bütün dava arkadaşlarıma başarılar diler, bizlere göstermiş olduğu büyüklük için muhterem Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.