Ahad: "Özellikle Türk kadınlarının çok sevdiği ürünleri satıyorum. Bu ürünleri Senegal`de kardeşlerim ve arkadaşlarım yapıyor. Bu sayede ailemin geçimine katkıda bulunuyorum"

Ülkesindeki iş imkanları yetersiz olduğu için İtalya ve İspanya`ya giden ancak iş bulamayan Senegalli Abdullah Ahad, Mersin`de hediyelik eşya satarak ailesine para gönderiyor.

Ahad, kentteki bir fuarda açtığı stantta, ülkesine özgü ahşap hediyelik eşya satıyor.

Ahad, AA muhabirine, Ankara, İzmir, Adana ve İstanbul`da da fuarlara katıldığını belirterek, "Özellikle Türk kadınlarının çok sevdiği ürünleri satıyorum. Bu ürünleri Senegal`de kardeşlerim ve arkadaşlarım yapıyor. Ailemin en büyük çocuğu benim ve sadece ben çalışıyorum. Burada kazandığım parayla ailemin geçimine katkıda bulunuyorum" dedi.

Daha önce İtalya ve İspanya`ya gittiğini anlatan Ahad, iş imkanı bulamadığı için Türkiye`ye geldiğini söyledi.

Ahad, zaman zaman ülkesine giderek, ailesinin ürettiği hediyelik eşyaları getirdiğini, 10 liradan 100 liraya değişen fiyatla sattığını sözlerine ekledi.