Türkiye Halter Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan Naim Süleymanoğlu Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Merkez Spor Salonu’nda ilk gün müsabakalarıyla başladı. Şampiyonaya 99 spor kulübünden 277’si erkek, 204’Ü kadın olmak üzere toplam 481 sporcu katıldı.

pasgol giriş

Merkez Spor Salonu’nda başlayan ilk gün müsabakalarında kadınlarda 45-49, 45-55, 55-59, erkekler ise 55-61, 55-61 ve 67-73 kilolarda şampiyonluk mücadelesi verilecek. Şampiyonanın açılış seremonisi ise 2 Eylül Cuma günü saat 14.30’da Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Karaman’ın spor organizasyonlarına en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Karaman’da spor organizasyonları tüm hızıyla devam ediyor. Ev sahipliğini yaptığımız Naim Süleymanoğlu Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası bugün kadınlar ve erkekler kategorilerinde yapılan ilk gün müsabakalarıyla başladı. 4 gün boyunca sürecek müsabakalarda kadınlarda ve erkeklerde 10’ar sıklet olmak üzere toplam 481 sporcumuz birincilik mücadelesi verecek. Şampiyonaya katılan tüm sporcu, antrenör ve hakemlerimize başarılar diler, sağlıklı bir müsabaka olmasını temenni ederim. Tüm sporsever vatandaşları bu heyecanlı şampiyonayı izlemeye davet ediyorum” dedi.