Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremlerin ardından tüm Türkiye yardım seferberliği başlattı. 

Türk Kızılay Derneği Karaman Şubesi Başkanı Adem Küçükyarma, Larende.com'a Türk Kızılayı'nın Karaman'da depremzedeler için yürüttüğü yardım çalışmaları ve faliyetleri hakkında bilgi verdi. Gençlik merkezindeki depremzedeler için oluşturulan butik mağazasında çalışmaların devam ettiğini dile getiren Küçükyarma, burada depremzede vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını Karamanlı'nın ve Tüm Türkiyenin yardımı ile gidermeye çalışıyoruz ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından tüm Türkiye’de depremzedeler için yardım seferberliği başlatıldı.  Tüm Türkiye’de olduğu gibi Karaman’da da vatandaşlar depremzedeler için özveriyle çalışmaya başladı.

Öte yandan deprem bölgesinden Karaman’a gelen depremzedelerin giyim ihtiyaçlarının karşılanması için Karaman Gençlik Merkezindeki kapalı spor salonunda valiliğinin koordinatörlüğünde hayır çarşısı kuruldu. Depremzedeler kendileri için tasnif edilen alanlardan ihtiyaç duydukları kıyafetleri temin edebiliyor.