TOPRAK BEDEN-ENERJİ BEDEN


Değerli dostlarım, arkadaşlarım ve sevgili öğrencilerim; bugünden itibaren sizleri, hastalıklardan, siyasi çekişmelerden uzaklaştırarak "Bilimsel gerçeklerle" ilgili bilgilendirmeye başlayacağım.

Biliyorum hepiniz yazacaklarımı zaten biliyorsunuz, fakat tekrarında fayda vardır düşüncesiyle ve yeni yetişen gençlerinde istifade edebileceklerini düşünerek bazı günler yazılarıma "Bilimsel gerçekler" adıyla yazılar yazmaya başlayacağım


TOPRAK BEDEN-ENERJİ BEDEN


Sevgili dostlarım; madde âlemi ile mana âlemi o kadar iç içedir ki birini anlatırken ister istemez ötekine de girmek zorunda kalıyorsunuz. İşte şimdi anlatacağım konu da tam böyle bir konu.

İnsanların çoğunun CANSIZ diye adlandırdığı, bilenlerin ise DURAĞAN adını verdiği madde âlemi ile NEBADAT adı verilen bitki âlemi ve HAYVANLAR âlemi ile İNSANLIK âleminin tümü TOPRAK BEDEN ve bu bedenin içerisinde bulunan kimilerine göre ENERJİ BEDEN, kimilerine göre MANYETİK beden ve kimilerine göre ETERİK beden adı ile adlandırılan esas bedenden oluşmaktadır.


İnsan; dış yanı ile toprak, iç yönü ile enerji bedeni ile hayat sürmekte olup, toprak bedeni büyük ölçüde KARBON elementinden oluşmaktadır. İşte bu karbon elementi bütün canlı varlıkların insan, hayvan, bitki ve maddelerin yapı taşını oluşturmaktadır. Toprak içerisinde bulunan tüm diğer elementler de toprak bedenimizin içerisinde bulunmaktadır.


Yüce ALLAH insanın "KURUTULMUŞ BİR BALÇIKTAN" yaratıldığını bildirerek bu balçıkta%80 oranında su başta olmak üzere METAN, AMONYAK,OKSİJEN, HİDROJEN, AZOT ve diğerlerinin yer aldığını bilim adamları tesbit etmişlerdir.


MİLLER adlı bir bilim adamı, bu karışımı alarak, laboratuvarda çok şiddetli bir elektirik akımı geçirince gördü ki, çekirdek asitleri denilen ve adlarına ADENİN, GUANİN, SİTOSİN, TİMİN adlı dört temel hayat unsurunu ortaya çıkardı. Bu dört madde canlı denilen yaratılmışların yapı taşlarında yeralan proteinin DNA ve RNA ların bir fermuar şeklinde dizilip şifrelenmiş halidir.


Buraya kadar anlattıklarım TOPRAK bedenimizle ilgili özet bilgilerdir, bir daha ki yazımda ENERJİ bedenimizle ilgili bilgileri sunacağım.


Hayırlı, huzurlu ve sağlıklı pazarlar dilerim.


ULVİ EMRE