Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine günler kala seçim çalışmalarında ara vermeden devam eden Yeniden Refah Partisi Karaman Milletvekili adayı Ahmet Taşkıran Yeni Sanayi Sitesinde adeta çalınmadık kapı, ziyaret edilmedik esnaf bırakmadı.

Milli görüş davasının günden güne gönüllerde tekrar alevlendiğini söyleyen Milletvekili Adayı Taşkıran, bu dava uğruna çalışmalarının ve kararlılıklarının günden güne artışına dikkat çekti.

Taşkıran; "Yeni Adil Bir Dünya Kuracağız"

Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaflar Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Ahmet Taşkıran’a yoğun ilgi göstererek bağrına bastı.

Seçim çalışmaları kapsamında seçime 10 günden daha az kalmasına rağmen kaybedecek tek bir dakikamız yok diyen Taşkıran ziyaret edilmedik tek bir kapı dahi bırakmamaya kararlı olduğu gösterdi. Ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Taşkıran, her kesimden gördüğü ilgiden de memnuniyetlerini dile getirerek "Yeni Adil Bir Dünya Kuracağız" dedi.

Yeniden Refah Partisi Karaman Milletvekili adayı Ahmet Taşkıran ve beraberindeki parti yöneticileri Yeni Sanayi Sitesi esnafların taleplerini dinledikten sonra en kısa sürede projelerini bir bir hayata geçireceklerini söyledi.