HABERİN GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

Programa Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan, İl müftülüğü merkez vaizi Murat Eroğlu, İl milli eğitim müdür yardımcıları Hasan Hüseyin  Oduncu ve Selmani  Karaçam,Şube müdürleri Abdurrahman Kurt ve Abdulkerim Çömçe, Memursen Karaman Şube Başkanı Yunus Özdemir  ve yönetim kurulu üyeleri, okul idarecileri , belediye encümen üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğrencilerin hazırlamış olduğu program şiirler, naadlar, ilahiler ve slayt gösterileri ile devam etti.

Hadis-i şerif  ezberleme yarışması ödül töreni yapıldı.  Kasaba sakinleri ve öğrencileri tarafından çekilen  beş milyona yakın salavatın  ,okunan  yüze yakın hatm-i şerifin ,ayrıca yüzlerce söylenen  kelime-i  tevhit ve diğer zikirlerin  duasının Halil İbrahim Şimşek tarafından yapılması ve ardından gelen misafirlere gül, hurma ve diğer hediyelerin dağıtımı ile program sonlandırıldı.

Programa gelen konuklar, ?Programı oldukça güzel bulduk ve çok duygulandık ,çocuklarımızla gurur duyduk, katılım da çok yoğundu ,kasabamız adına çok güzel bir faaliyet oldu,  evlerimizde salavatlar çekildi, hatimler okundu. Peygamberimizi andık, inşallah onu daha yakından tanır ve onun nasihatlerine uygun yaşarız. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz?? dediler.