Maç, büyük heyecan ve gerginlik dolu anlara sahne oldu. Taraftarlar arasında ve saha içinde yaşanan gerilimler, maçın berabere sonuçlanmasının ardından kavgaya dönüştü. Ancak güvenlik güçlerinin zamanında müdahalesiyle kavga önlendi ve durum kontrol altına alındı.

Karaman Futbol Kulübü'nün uzun yıllar hizmet veren destekçisi ve Büyük Birlik Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Mesut Soyfidan, maç sırasında futbolcuları ve taraftarları sakinleştirmek için sahneye çıktı. Maçı takip eden seyirciler arasında bulunan Soyfidan, maç sonrasında da taraftarlarla bir araya gelerek karşılaşmayı değerlendirdi.

Soyfidan, "Karamanoğulları Taraftar Grubu başta olmak üzere tüm seyircilerin Karaman Futbol Kulübü'nü desteklediklerini görmek güzel. Maçlar, halkımızı bir araya getirip birlik ve beraberlik duygularını pekiştiriyor. Bizler her zaman takımımızın yanındayız, her maçı takip ediyoruz ve destekliyoruz. Takımımızın ve şehrimizin başarısı için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.