Karaman'da yerel seçimlere yönelik heyecan dorukta. BBP Karaman Belediye Başkan Adayı Mesut Soyfidan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gerçekleştirdiği çeşitli ziyaretlerde, "Hep birlikte Karaman olacağız" mesajını vurgulayan Soyfidan, şehri ileriye taşıyacak projelerle halkın karşısına çıkıyor.

Soyfidan, yaptığı açıklamada, Karaman'ı memnun edecek ve şehri ileriye taşıyacak projelerle halkın karşısına çıktıklarını belirtti. Belediye başkanı seçildikleri takdirde, Büyük Birlik belediyeciliğinin en güzel örneklerini Karamanlılara yaşatmak istediklerini dile getirdi.

"Hizmet ve insan odaklı bir anlayışla belediyecilik yapmak istiyoruz. Karaman bizim sevdamız. Bu şehre hizmet etmeyi çok istiyorum. 'Biz daha iyisini yaparız' mottosuyla yola çıktık. Bugüne kadar Karaman'a hizmet eden bütün belediye başkanlarını sevgiyle yad ediyorum. Hepsinin büyük emekleri var. Bizimde hayallerimiz var, tecrübemiz ve donanımımız var. Şimdi kazandığımız bütün birikimleri Karaman için harcamaya geldik. Takdir elbetteki önce Allah'ın, sonrasında ise Karaman halkınındır" diyen Soyfidan, sözlerini sürdürdü.

Soyfidan, spordan sanayiye, sivil toplum kuruluşlarından kültüre kadar her alanda Karaman için çalışacaklarını belirtti. Spor kulüpleri yöneticileriyle yapılan istişarelerde, şehrin spor alanlarındaki gelişimine dair projeler üzerinde konuştuklarını ifade etti. Belediye Başkanı oldukları takdirde, spor kulüplerinin en iyi dönemlerini yaşayacaklarına inandıklarını ifade etti.

İl genelinde faaliyet gösteren iş insanları ile bir araya gelen Soyfidan, Karaman'ın sanayi alanındaki gelişimini değerlendirdi. İş insanlarıyla yapılan görüşmelerde, şehrin sanayisi üzerine değerli fikir alışverişlerinde bulunduklarını dile getirdi.

Sivil toplum kuruluşlarının şehrin dinamizmini sağladığını vurgulayan Soyfidan, "Geçmişten günümüze kadar düzenlemiş oldukları etkinlik ve eğitimlerle, ülkemizin köklü sivil toplum kuruluşlarının emeği büyük. Karaman'ımıza dair önemli değerlendirmelerde bulunduk. İnşallah göreve geldiğimiz günden itibaren yine sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe olarak daha verimli çalışmalara imza atacağımıza inancım tamdır" şeklinde konuştu.

Karamanlılar, 31 Mart seçimlerine kilitlenirken, Soyfidan'ın sözleri şehrin geleceği hakkında umut verici bir perspektif sunuyor.