İrili ufaklı birçok parkın bulunduğu ilimizde yaşanabilir alanlar oluşturulmaya çalışılmış. Ancak köşe başını kapatsın işte burada bir oyun alanı olsun, spor malzemesi konulsun yeter tarzı bir yaklaşım maalesef yatırımların yatmasına sebep oluyor.

Yerel yönetimler halktan, halk yerel yönetimlerden beklenti içinde olunca ortaya hoş olmayan görüntüler çıkıyor.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

1.Toki kenarında spor aletleri bulunan park bunlardan sadece bir tanesi. Sıcakla beraber kurumuş büyük otlar, bakımsız bir zemin, kenarında çöp konteynerleri ile adeta bir pislik yuvası olmuş.

Buna birde mahallenin kâğıdı, plastiği çevre inşaatların pislikleri eklenince ortaya seyrine doyum olmaz bir manzara çıkmış.

Vatandaş yerel yönetimlerden parklarına bakım, temizlik, ışıklandırma gibi şeyler istiyor. Ancak şu uyarıyı yapmadan da geçmek olmaz. Milli servetleri korumak kollamak hepimizin vatandaşlık görevi.