Pazarcı esnafı ve pazardaki vatandaşlar, Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkanı Adayı Recep SERTÇELİK'e yoğun ilgi gösterdi. SERTÇELİK, seçim çalışmaları kapsamında pazara katılarak esnafın ve vatandaşların görüşlerini dinledi; bu süreçte sıcak ve içten diyaloglar yaşandı.

Pazardaki alışveriş yoğunluğundaki azalışın, vatandaşların alım gücünün düşmesinden kaynaklandığını belirten Pazarcı Esnafı, aynı zamanda bu fiyatlarla üreticinin de para kazanamadığını ve yüzlerinin gülmediğini vurguladılar.

Recep SERTÇELİK’i Karaman için yeni bir umut olarak gören vatandaşlar, "Bu güne kadar bizi ezenlere sandıkta cevap verip, biz de onları oylarımızla ezeceğiz." şeklinde ifade ettiler.

Semt pazarlarının vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamadaki önemine vurgu yapan SERTÇELİK, Pazarcı Esnafının sorunlarını ve belediyeden beklentilerini bildiklerini belirterek, "Bu sorunları birlikte çözeceğiz." dedi. SERTÇELİK, seçim sürecinde vatandaşlarla daha yakın bir iletişim kurarak, onların beklentilerini anlamaya ve çözüm üretmeye devam edeceğini ifade etti.