Karamanlı şehit Oğuzhan Küçük'ün babası Alattin Küçük, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Mevlüt Akgün'ün şehit annesine yönelik saygısızlığını dile getirdi.

Alattin Küçük'ün sosyal medya paylaşımında, şehit babası olarak sessiz kalmayı tercih ettiği belirtilirken, Karaman'ı kötüleyen bir kişiyle aynı ortamda bulunma şanssızlığı yaşadıklarını ifade etti. Anı ortamda bulunan bir şehit annesine selam vermemesi üzerine de değinen Küçük, ilgi alan fotografta görülen yerlerin, bir şehit yakını olmadığını varsayarak bu davranışı normal karşıladığını dile getirdi.

Paylaşımında, 18 Mart Şehitler Haftası'na vurgu yaparak, şehitlere olan borcunun altını çizen Alattin Küçük, Mevlüt Akgün'e Karaman şivesiyle seslenerek, "HOST vani ote dur, senin selam vermediğin o kadın okey oynayarak yetiştirmemiştir oğlunu. Bizim de çorbada tuzumuz olsun." ifadelerini kullandı.

Bu sert tepki, Karamanlı şehit Oğuzhan Küçük'ün ailesinin, şehitlerimize ve onların geride kalan yakınlarına olan saygısını bir kez daha vurguladı.