Mazbatalarını alan Belediye Başkanı Hayri Samur ile Belediye Meclis Üyeleri Kaymakamlık, İlçe Seçim Kurulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ziraat Odası, Adliye, İlçe Tarım Müdürlüğü, daire amirlerini ve kamu çalışanları tek tek ziyaret ederek teşekkür etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette daire amirlerini ve kamu çalışanları Belediye Başkanı Hayri Samur?a ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Seçilen meclis üyelerini tebrik eden Belediye Başkanı Hayri Samur, ?Vatandaşlarımızın bize karşı teveccühünden memnunuz, bunun bir yarış olduğunun bilincinde hareket ediyoruz. Hiç kimseye dargınlığımız kırgınlığımız yoktur. Sarıveliler halkı tercihini yapmış ve bizi Belediye Başkanını seçmiştir, hepimize hayırlı uğurlu olsun. Seçim öncesi destek istemeye gittiğimiz her yere teşekkür ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Yapmış olduğumuz ziyaretin amacı budur" dedi.
Seçimin geride kaldığını ve bundan sonra herkese eşit hizmet anlayışıyla çalışacaklarını ifade eden Sayın Samur, Seçim sürecinde kendisine ve ekibine destek veren, vermeyen 7`den 70`e herkese teşekkür etti.
Samur, "Bu görevi bize layık gören tüm halkımıza sonsuz teşekkür ederim. Artık çalışma zamanı. Herkese eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. Bu zorlu süreçte herkesten anlayış bekliyoruz. Ben bu seçim dönemindeki çalışmalarından ve üstün gayretlerinden dolayı kaymakamımıza, ilçe seçim kuruluna, emniyet camiamıza, jandarmamıza, tüm bürokratlarımıza, basın mensubu arkadaşlarımıza ve tabi ki bu seçimin çok güzel bir atmosferde geçmesini sağlayan tüm partilerin il, ilçe başkanları ile bütün partili vatandaşlarımıza şahsım ve tüm seçilenler adına teşekkür ediyorum. Herkese başarılar diliyor, tüm hemşerilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.






