Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, hedeflerinin hem bilimsel çalışmalarda hem de eğitim-öğretim faaliyetlerinde kaliteyi çok daha üst seviyelere çıkarmak olduğunu belirterek, “Akademisyenlerimizin enerjisi ve çalışkanlığı üniversitemize güç veriyor.” dedi.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, akademik ve idari birimlere ziyaretlerini sürdürüyor.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Münir Oktay ile birlikte Eğitim ve Sağlık Bilimleri ile Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültelerini ziyaret eden Gavgalı, akademik ve idari personelle bir araya geldi.

“Hedefimiz kaliteyi daha da artırmaktır”

Fakültelerin çalışmaları hakkında bilgi alarak talepleri dinleyen Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, önemli mesajlar verdi. Üniversite olarak önümüzdeki süreçte temel hedeflerinin bilimsel çalışmalar ile eğitim-öğretim faaliyetlerinde kaliteyi daha da üst seviyelere çıkarmak olduğunu ifade eden Gavgalı, bu noktada akademisyenlerin enerjisi ve çalışkanlığının üniversiteye güç verdiğini belirtti.

Ülkemizin en genç üniversitelerinden KMÜ'nün bu özelliğinin yanında tecrübeli bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Rektör Gavgalı, "Aynı zamanda altyapısı kuvvetli bir üniversiteyiz. Bize düşen şey gerek bilimsel çalışmalarda gerekse de eğitim-öğretim faaliyetlerinde gayretimizi artırmaktır. Performansımızı düşürecek şeylerden uzak durmalıyız. Tüm akademisyenlerimizin alanlarında çok başarılı olmalarını istiyoruz. KMÜ Rektörü olarak ben sizlerle birlikte çalışmaktan dolayı son derece mutluyum." dedi.

Gavgalı, fakültelerin tüm akademik ve idari personeline çalışmalarında başarılar diledi.