CHP Yöneticileri, Belediye Meclis Adayları ve partililerin de katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde, Recep SERTÇELİK, sanayi esnafı ve diğer çalışanlarla sıcak diyaloglar kurdu. Geziler sırasında esnafın güncel sorunlarını dinleyen SERTÇELİK, belediye yönetimine geldiklerinde hayata geçirecekleri projelerden bazılarını paylaştı.

Recep SERTÇELİK, kentlerine sahip çıkarak özverili çalışmalar yapan esnafın sorunlarının belirlenmesi ve çözüme kavuşturulması amacıyla bir "esnaf masası" kuracaklarını vurguladı. Bu masanın, esnafın görüşlerini doğrudan paylaşabileceği bir platform olacağını belirten SERTÇELİK, belediye yönetimi olarak esnafın yanında olacaklarını ifade etti.

Sanayi gezilerinin devam edeceğini belirten Recep Hoca, esnafın günlük yaşamındaki zorlukları anlamak ve çözüm önerileri sunmak amacıyla bu tür etkinlikleri önemsediklerini söyledi. SERTÇELİK, belediye yönetiminde gerçekleştirecekleri projelerle Karaman'ın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesini hedeflediklerini kaydetti.