Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz gün saat 13:50 sıralarında Atatürk Bulvarında meydana geldi. Engelli park alanına aracını park etmek isteyen bir bayana, orada bulunan F.Ç isimli kişi "burası engelli park alanı, başka bir yere park etmeniz uygun olun" deyince. Aracını park eden kadın, F.Ç'ye "ben polisim, istediğim yere park ederim"deyince, F.Ç'de "polisseniz kimliğinizi gösterin" demesiyle tehtit ve hakarete maruz kaldığını öne sürdü.

Daha sonrasında Ben polisim diyen kadının, Eşinin Karaman Emniyet müdürlüğün'de görev yaptığı ve telefonla polis eşini arayarak, F.Ç'nin işletmesine trafik polislerinide alarak yanına geldikleri kamera kayıtlarına yansıdı, 

Polis olarak kendini tanıtan kadının, kendisinin polis olmadığı, eşinin polis olduğu öğrenilirken, polis kocası, F.Ç'nin iş yerine gelerek hakaret ve tehtitler savururken, daha sonrasında F.Ç'nin eşi H.Ç'ye saldırmaya çalıştığı güvenlik kameralarınca anbean kaydetti.

Polis'in ve kendisini polis olarak tanıtan bu kadının akıllarda polis eşleri halktan üstün mü sorusunu akıllara getirdi.

Konu ile ilgili saldırı ve tehditlere maruz kalan F.Ç ve eşi H.Ç, Polis ve eşinden şikayetçi olurken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.