Nişantaşı Eğitim  Kurumları YÜZ YÜZE Eğitime Devam Ediyor 
 

Nişantaşı Eğitim Kurumları, Öğrencilerine merkezi sınavlara  hazırlık sürecinde destek vermek, başarılarını her geçen gün daha da ileriye götürmek için akademik bölümler, destek birimler (ölçme değerlendirme, rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisleri) ve yönetimin eşgüdümünde geliştirilmiş, “çok sistemli bir çalışma programı” ile İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 30.05.2020 tarihli ve 89780865153E.8558 sayılı genelgesine binaen YÜZ YÜZE eğitime  devam ediyor.

LGS Hazırlık ve 7. 6. 5. Sınıflar Çalışmaları,

Öncelikli hedefimiz, öğrencilerimiz için okul derslerine paralel olarak takip edilen müfredat ile bu dönemi daha verimli hale getirmektir. 

Bu sayede öğrencimiz hem okul derslerine takviye eğitim almakta hem de dönem sonunda gireceği sınava hazırlık aşamasını geçirmektedir. 

Öğrencilerimizin içinde bulunduğu eğitim dönemi içerisindeki yazılı dönemleri takip edilerek bu dönemlerde yazılı çalışmaları yapılmakta ve okul notlarına pozitif etki sağlanmaktadır. 


 Bunun yanı sıra verimli bir sınava hazırlık dönemi için olmazsa olmaz pratik soru çözümleri, konu anlatımları, test kitapçıkları ve farklı kaynaklardan MEB tarafından sınava eşdeğer görülen deneme sınavları belirlenen tarihlerde toplu şekilde yapılmaktadır. 

Öğrencilerimizden veya velilerimizden gelen özel talepler doğrultusunda bireysel olarakta deneme sınavları yapılmaktadır.

TYT-AYT Hazırlık ve 9.10.11. Sınıf Programı

Üniversite sınavları her öğrenci için oldukça önemli ve bir o kadar da stresli olmaktadır. 

Her öğrenci bu sınavlar vasıtasıyla istediği bölümü okumak ister, gelecekteki mesleğinde mutlu olmak ister. 

Bu durum TYT AYT hazırlık programı sayesinde mümkün olmaktadır.  Nişantaşı Eğitim Kurumları olarak 12. Sınıf ve Mezun öğrencilerimizin yanı sıra 9.10.11. Sınıf öğrencilerimize de hem müfredat hem de sınavlara hazırlık dersleri ile destek olmaktayız. 

ÖĞRENCİLER NEDEN NİŞANTAŞI’NI TERCİH ETMELİ?

Sınavlara hazırlık kursları arasında ÖZEL’i olduğu İçin diyebiliriz. 

Nişantaşı Eğitim Kurumları bünyesinde idari ve akademik kadroya dahil olan herkes eğitim fakültesi mezunu olup, alanlarında uzmanlardır.


Karaman’da en eski ve en köklü Sınavlara hazırlık merkezi ve okula destek kursları  olarak süre gelmişliğimiz, ülke geneli kurumsal başarılarımız uzun yıllardır devam etmektedir.

Sınıf derslerimizin yanı sıra, öğrencilerimizin ihtiyaçlarına göre bire bir etüt verilmektedir.

Tüm öğrencilerimizin çalışmaları her zaman tarafımızca takip edilir.

Öğrencilerimizin Sınavlara Hazırlıkta maksimum performansta çalışmaları sağlanır.

Kursumuzda, öğrencilerimiz için düzenli deneme sınavları yapılır.

Deneme Sınav Sonuçlarına göre öğrencilerimizin durumu devamlı olarak kontrol edilir.

Sınavlardaki eksikliklerini gidermek bire bir ya da grup dersleri yapılır. 

Unutmayınız ki, sınav yalnızca bir yılın değil; tüm sınıfların bilgi ve pratik birikimidir. 

Sınav sistemine ve okul derslerine  yalnız, uzak kalmamak için siz de Nişantaşı Eğitim Kurumları Karaman şubelerimizden bilgi alabilir ya da  0338 214 14 18 numarasından sizi bilgilendirmemizi isteyebilirsiniz.

 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konuşma fonksiyonu 200 karakter ile sınırlıdır