İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Nihal TÜMENE, Yaşlılar Haftası'nı kutlama mesajında şunları dile getirdi:

"18-24 Mart tarihleri arası, ülkemizde Yaşlılar Haftası olarak kutlanmaktadır. Sevgiyi ve saygıyı her daim hak eden, bizleri yarınlara hazırlayan ulu çınarlarımızın Yaşlılar Haftasını kutlamanın mutluluğu içerisindeyim.

Her yaşın özel bir anlamı, ayrı bir güzelliği olduğu gibi yaşlılık da hayatlarımızın en değerli dönemlerindendir. Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında bir köprü kurarak bizleri biz yapan adetlerimizi ve kültürümüzü hatırlamamızı sağlar. Onlara hizmet etmek, yaşamlarını güzelleştirmek ise hepimizin görevidir.

Bir milletin yaşlı vatandaşlarına karşı tutumu, geleceğe güvenle atılacak olan adımların temelini oluşturur. Bu bağlamda bizler de yaşlı vatandaşlarımızın ve ailelerinin toplumla bütünleşmesini sağlayacak projeler hayata geçireceğiz.

Ömrünün en güzel yıllarını vatanına, milletine hizmet ederek geçirmiş olan vatandaşlarımızın kimseye muhtaç olmamasını sağlamak adına Vefa Projesini uygulayacağız. Bu projemiz ile ilgili kurumlar ve Belediyemizce tespit edilen yaşlı, engelli vatandaşlarımızın temel ve zaruri ihtiyaçlarını düzenli bir şekilde gidereceğiz.

Tam donanımlı Özel Bakım Konukevlerimizle de evinde yaşlı, bakıma muhtaç, engelli bireylerimiz bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaç duymaları halinde aile bireylerini güvenle teslim edebileceği bir konukevi hayata geçireceğiz.

Yaşlı bireylerimize bugün göstereceğimiz saygı ve sevginin yarınlara güvenle bakmamızı sağlayacağını unutmayalım. Tecrübeleriyle yolumuza ışık tutan vatandaşlarımızın yalnızca bir hafta değil, yıl boyunca saygı ve sevgi ile anılmasını temenni ediyorum. Büyüklerimizin ellerinden öpüyor, Yaşlılar Haftasını kutluyorum."