1995'de kurulan şirket, Nazlı Ticaret; TÜP ve SU bayilikleri ile tüp malzemeleri ve küçük ev aletleri ile Karaman'da hizmet vermektedir. Kuruluşundan bu yana hızlı bir şekilde büyümektedir.

 

Nazlı Ticaret , dinamik kadrosu ve yeniliklere kolay uyum sağlayan teknolojik altyapısı ile mobil içerik ve uygulama sağlayıcısı ve taşıyıcısı olarak Karaman'da sektörün seçkin şirketlerinden biridir.

 

Nazlı Ticaret, bünyesinde bulundurduğu çeşitli kategorilerle müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olup, müşterilerinin isteklerini karşılayacak şekilde hizmet vermektedir.

 

Nazlı Ticaret, su ürünlerinde de geniş yelpazesiyle ürünlerini satışa sunmaktadır. Toptan su satışları mevcuttur. Üstelik her damacana siparişinizde 1 adet 0,33 lt cam şişe su hediye!

 

Nazlı ticaret, kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor!

 

12 kg'lık mutfak tüpü sadece 115 TL!

HER MARKA TÜP ÜCRETSİZ DEĞİŞTİRİLİR!

Üstelik 12 Kg'lık tüp alan herkese bir adet kütahya porselen tabak hediye!

 

Nazlı Ticaret, düzenli ve sistematik bir şekilde çalışmaktadır. Ev ve işyerlerine haftanın her günü, mahalle ve köylere ise haftanın belirli günleri hizmet vermektedir.

 

Nazlı Ticaret bunların yanı sıra bisiklet ve motor ve küçük ev aletleri satışı yapmaktadır.

Motor bayisi olarak bünyesinde bulundurduğu Volta-Arora-Stmax-Kral-Falcon-Vertech-Gitane Marka Bisiklet ve Motorlar mevcuttur.

 

Sizde kampanyaları kaçırmak istemiyorsanız ve hediye ürünlerden faydalanmak istiyorsanız,

 

Tek yapmanız gereken aramak!

 

İrtibat:

338 213 93 96

338 214 81 55

 

Adres:

Alişahane Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi no:90/C 70100 KARAMAN

 

facebook: NAZLI ticaret

www.nazliticaret.com