Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Komanda Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nda görev yapan Elektrik Teknisyeni olan Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Tuğay, 4 gün önce birliğindeki toplantı salonunun çatısına elektrik kablosu çekerken dengesini kaybederek yere düştü. Ağır yaralanan Ahmet Tuğay, silah arkadaşlarının çağırdığı ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Ahmet Tuğay, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit Tuğay’ın naaşı, son kez getirildiği baba ocağında helallik alınmasının ardından cenaze namazının kılınacağı köy camisine götürüldü. Cenazeye Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, protokol üyeleriyle birlikte Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Murat Güneş, Büyük Birlik Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Mesut Soyfidan ve partinin il yönetimi de katıldı. Cenaze namazından sonra şehidimiz gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazenin ardından Başdanışman Murat Güneş, Belediye Başkan Adayı Mesut Soyfidan ve partinin il yönetimi, şehidin Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Katranlı köyündeki baba ocağına gelerek aileye ve yakınlarına taziyelerini iletti.