Mersin`de, eski kocası tarafından boğazı kesilerek öldürülen anaokulu öğretmeni, toprağa verildi. 

Eski kocası dershane öğretmeni İsmail Ö, tarafından, çalıştığı anaokulunun önünde öldürülen Yasemin Çetiner (42) için Muğdat Camisi`nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Cenaze töreni sırasında Çetiner`in ailesi ve yakınları gözyaşı dökerken,  bazı yakınları ise kadınları öldürenler için idam cezası getirilmesini istedi. 

Çetiner`in cenazesi kılınan namazın ardından Mersin Şehir Mezarlığı`nda defnedildi. Törene Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül de katıldı.

Anaokulu öğretmeni Yasemin Çetiner, (42), çalıştığı anaokulunun önünde yürüdüğü sırada, Adana`da özel bir dershanede öğretmenlik yapan eski eşi İsmail Ö. tarafından bıçaklı saldırıya uğramış, boğazı kesilen Çetiner ambulansla hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetmişti. Otomobille kaçan zanlı, polis ekiplerince Erdemli ilçesinde yakalanmıştı.