EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ VATAN BÖLÜNMEZ DİYECEK EĞİTİMLİ GENÇLERİN YETİŞMESİ İÇİN ÜLKEMİZE BORCUMUZ VARDIR.

Ayrıca son yıllarda Üniversite okuyan Gençlerin çoğu işsizdir. Bu okulda okuyan öğrencilerinde İşsizler ordusu içinde yer almaması için, kısadan Mesleğe atılarak geçimlerini sağlayan bireyler olmalarını istiyoruz. MALİ MÜŞAVİRLİK mesleği kamuoyunda itibar gören ayrıca kutsal bir meslektir.

Başkan Ankaralı Mesleğin Neden kutsal olduğuna verdiği cevapta ise;

MESLEĞİMİZ KUTSALDIR.

Bizler KDV,  GELİR VERGİSİ, KURUMLAR VERGİSİ, DAMGA VERGİSİ, STOPAJ VERGİSİ gibi bir çok verginin hakkıyla taahhuk etmesine sebep olan insanlarız. Bizler 85 milyon vatandaşın hakkı olan vergilerin hakkaniyetle çıkması için Mükellefle devlet arasında köprüyüz. Ve neticede 85 Milyon TÜRK Halkının huzuru refahı için harcanacak olan vergilerin eksiksiz alınmasında vebalimiz büyüktür. Ülkemizdeki tüm Mali Müşavirler Bu vebalin bilinciyle mesleklerini icra etmektedirler.  İşimizi hakkıyla yaparsak 85 milyona olan borcumuzu ödemiş ve üzerimizde bir vebal kalmamış olur.

ÖĞRENCİLERLE YÜZYÜZE KONUŞTUK.

10 kişilik bir Mali Müşavir Meslektaşımla, okul müdürümüz Muhammet Ali FATİH ve eli öpülesi öğretmenlerimiz eşliğinde AHİ EVREN LİSESİ ne gittiklerini 100 e yakın öğrenciyle yüz yüze görüştüklerini, Öğrencilere verilecek olan 500 TL desteğin ayrıntılarını, Muhasebe Mesleğinin durumu, istihdam alanları, toplumdaki yeri konularında bilgi verdiklerini söyledi.

Yeni Eğitim Öğretim yılında tüm öğrencilerimize öğretmenlerimize başarılı bir eğitim sezonu geçirmelerini temenni ediyorum.