İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ın başkanlığında yapılan toplantıda, Karaman’da uygulanacak sınavın sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için alınan önlemler değerlendirilerek sınava ilişkin hazırlıklar ve sınav sürecinde yapılacak iş ve işlemler ayrıntılı olarak ele alındı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya milli eğitim müdürlüğü yöneticileri, özel ve resmi okul müdür ve müdür yardımcıları, sınav merkezlerinde görev yapacak bina sınav komisyon başkanları ve bina sorumluları katıldı.

Pazar günü gerçekleştirilecek LGS sınavına ilişkin son hazırlıkları değerlendiren İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan; "Toplantı ile liselere geçiş sistemi kapsamında ilimizde gerçekleştirilecek olan merkezî sınava ilişkin hazırlıkları değerlendirme fırsatı bulduk. Sınavlarda sorumlu Şube Müdürü Mehmet Baysal koordinesinde sınav birimimiz ve sınav komisyonlarımız sınava ilişkin tüm tedbirleri alarak hazırlıkları tamamladı. İnşallah sonuçları itibarıyla bizler, velilerimiz ve öğrenciler için tüm beklentileri karşılayacak bir sınav olacak. Sınavda görevli okul yöneticileri ve öğretmen arkadaşlarımıza gösterdiği hassasiyet ve gayretler için şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Müdürü Mehmet Çalışkan’ın konuşmasının ardından İl Millî Eğitim Şube Müdürü Mehmet Baysal, toplantıda Merkezi Sınav Uygulaması ile ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Katılımcıların sorularını cevaplandırmasının ardından toplantı sona erdi.