Evrensel Hafızlar Derneği yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de bazı ayetleri inkar eden sözde tefsirci ve profesör'ü şiddetle kınadı.
 

Evrensel Hafızlar Derneği Karaman Şube Başkanı Hafız Abdurrahman Eken, yaptığı açıklamada;

Kur'an-ı Kerim, lafız ve manasıyla Allah'ın kelamıdır.
Yıllardır Müslümanları Kur'an ve Sünnetten uzaklaştırmak için çalışan Oryantalistler ve onların ülkemizdeki yol evlatları sahih inncı sarsmak amacıyla İslam'ın iki temel sac ayağı olan Kur'an ve Sünnet ile oynamayı hedeflemişlerdir.

 

Bu sözde bilgin özde tahrifçi ve taklitçiler büyük bir projenin minnacık piyonları olarak önce "Kur'an islamı" yaftasıyla doğru bir sözü yanlış amaçla kullanmaya başlayarak Hz. Peygamber'i (sav) susturup kendileri konuşarak hadisler hakkında şüphe uyandırmaya çalıştılar, ardından Kur'an-ı Kerim için çirkin ve çarpık görüşlerini pervasızca dile getirmeye başladılar.

 

En son tefsir alanında çalışmalarıyla bilinen münasebetsiz bir zatın aklına uymadığından bazı ayetlerin Allah'ın kelamı olamayacağını söylemesi, minnacık aklını ilah edindiğinin ilanıdır.
 

 

Yüzyıllar münkirlerin tüm gayretleriyle söndüremedkleri Kur'an-ı Kerim'in nuru bu aklı zevata rağmen parlamaya devam edecektir.

 

Evrensel Hafızlar Derneği olarak Kur'an'a ve Müslümanların kutsallarına yapılan bu hadsiz ve alçak saldırıyı kınıyor, tüm Müslümanları kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e sahip çıkmaya davet ediyoruz.

 

#KUR'AN I KERİM'E HİZMET ŞEREFTİR."ifadelerini kullandı.