Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, emlak vergisi ikinci taksit son ödemelerinin 30 Kasım 2015 Pazartesi Günü sona erdiğini söyledi.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanunu?na göre; ev, işyeri, arsa gibi mülk sahibi vatandaşların Emlak Vergisi ödemekle yükümlü olduğunu hatırlatarak,"Emlak vergisi 2. taksit son ödemesi Kasım ayında yapılıyor. Belediyelerin öz kaynaklarından Emlak Vergisi?ni; imar, yol, kaldırım, park, ağaç, temizlik ve çevre düzenlemesi gibi çeşitli hizmetlerle vatandaşa geri ödüyoruz? dedi.

Kocasinan Belediyesi?ne emlak vergisi ödeyen yaklaşık 170 bin vatandaşın 1 dakika gibi kısa sürede ödeme yapabildiğinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "E-belediye uygulamaları, kredi kartı, posta çeki ve internetten ödeme gibi kolaylıkları sunuyoruz. Veznelerimizi de, 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günü 9 ile 16 saatleri arasında açık tutacağız. Son gün telaşı ve yoğunluk yaşamamaları için, vatandaşlarımızın, ödemelerini son güne bırakmamalarını tavsiye ediyorum? diye konuştu.