Başvuru Detayları:

  • 14 Farklı Anabilim Dalında 525 Öğrenci Alımı: Sosyal Bilimler Enstitüsü, Bankacılık ve Finans, Eğitim Bilimleri (Eğitim Yönetimi Programı), Felsefe, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, İktisat, İşletme, Manevi Danışmanlık, Rekreasyon Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Temel Eğitim (Sınıf Eğitimi), Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Yeni Medya ve Yönetim Bilişim Sistemleri anabilim dallarında öğrenci alımı gerçekleştirecek.

  • ALES Şartı Aranmıyor: Tezsiz yüksek lisans programlarına yapılan başvurularda ALES puanı şartı aranmayacak.

  • Başvuru Süreci: Başvurular, 15 Ocak 2024 Pazartesi gününe kadar devam edecek. Başvurular, KMÜ Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

  • Ayrıntılı Bilgi: Lisansüstü programlar ile ilgili detaylı bilgilere KMÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

KMÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, tezsiz yüksek lisans programlarıyla 525 öğrenciye kapılarını açarak, geniş bir alan yelpazesinde nitelikli eğitim imkânları sunmaya devam ediyor. Başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgilere ve güncel duyurulara üniversitenin resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.