Kesintisiz Eğitim Americanlife Karaman’da
 

 

Şehrimizde bu yıl itibariyle eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Americanlife Dil okulları Pandemi şartlarında da eğitimlerine ara vermeden Online olarak devam ediyor. 
 

 

Kısa zamanda 150’ ye yakın öğrenci sayısına ulaşarak Karaman halkına hizmet veren Americanlife; Genel İngilizce, Sınav İngilizcesi, Çocuk İngilizcesi, Almanca, Flemenkçe ve Fransızca dillerinde eğitim vermektedir. 
 

 

Karaman ilinde yaşayan kişilerin özellikle Batı Avrupa ülkeleriyle olan ilişkilerinden dolayı gereksinim duyabileceği Almanca, Flemenkçe ve Fransızca dillerinde temel seviyeden konuşma seviyesine kadar kendilerini geliştirebilecekleri imkânları bünyesinde barından Americanlife aynı zamanda Organize Saniye bölgesindeki firmalarda mühendis veya dış ticaret temsilcisi olarak  çalışan kişilerin İngilizce konuşma becerilerini geliştirebileceği ve yabancı eğitmenlerle pratik yapabileceği imkânlar sağlamaktadır.
 

 

Yüksek Lisans veya doktora programlarına devam eden öğrencilerin girmesi gereken  YDS ve YÖK- DİL hazırlık programlarında alanında uzman sınav tecrübesi olan eğitmenlerle öğrencileri hedeflerine ulaştırıyor.
 

Bilgi almak ve  güncel kampanyalardan yararlanmak için Americanlife’ a davetlisiniz.