Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen gençler bilek güreşi il birinciliği müsabakalarında, Gençler A ve Gençler B kategorilerinde toplam 297 sporcu mücadele etti. Gençlik Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalarda sağ ve sol kolda yapılan yarışmalar, büyük bir heyecanla izlendi.

Gençler A kategorisinde 117, Gençler B kategorisinde ise 180 sporcu, birbirinden çekişmeli müsabakalarda ter döktü. Müsabakaların ardından her iki kategoride dereceye giren sporcular, büyük bir sevinç yaşadı. İlk ikiye giren sporcular, Karaman'ı Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Grup müsabakalarında temsil etme hakkı elde etti.

Dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi. Kupa ve madalya töreninde sporcuların gururları ve sevinçleri gözlerinden okunurken, antrenörler ve aileler de başarıya ortak oldu. Karamanlı gençler, elde ettikleri başarıyla bir kez daha bölgeye adlarını yazdırmış oldular. Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürecek olan sporcular, Karaman'ı en iyi şekilde temsil etmek için antrenmanlara devam ediyor.