Türkiye Atletizm Federasyonu’nun altyapıdaki projelerinden Turkcell Bölgesel Kros Ligi’nin ilk kademe yarışmalarının Hatay etabında mücadele eden Karaman atletizm il karması erkek ve kız takımları U14 kategorisinde yarı final biletini kaparak bir üst tura yükseldiler.

Bayşanslı Giriş

U14, U16 ve U18 yaş gruplarında 800’den fazla atlet yarıştığı müsabakalarda Karaman atletizm il karması sporcularından Semih Sefa Armutçu, U14 erkekler ferdi kategoride altın madalya kazanarak kendi yaş grubunda zirvede yer aldı.

Karaman atletizm U14 erkek takımı da genel sıralamada 16 takım arasında birinci olarak Siirt’te düzenlenecek yarı final müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandı.

Karaman atletizm U14 kız takımı ise yine Hatay’da düzenlenen Turkcell Bölgesel Kros Ligi’nin ilk kademe yarışmalarında 17 takım arasında dördüncü olarak bir üst tura yükselme başarısı gösterdi.

Hatay’da düzenlenen Bölgesel Kros Ligi’nin ilk kademe yarışlarında yarı finale yükselme başarısı gösteren U14 kız ve erkek takımlarını tebrik eden Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, yarı final müsabakalarında antrenör ve sporculara başarılar diledi.