FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Piri Reis Kültür Merkezi önünde düzenlenen törene Karaman Valisi Murat Koca, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Emniyet Müdürlüğü personeli ile vatandaşlar katıldı.

Karaman Valisi Murat Koca, yaptığı konuşmada, ?Karaman`ın bir eksikliğini bu vesile ile tamamlamış oluyoruz. İnsanlar kural ihlali yapan yada suç işleyen insanlar güvenlik kuvvetlerine yakalanmamak için kaçma yolunu tercih ediyordu. Dört tekerli araçlarla bunları takip etmeniz oldukça zor ama bundan sonra suçlular kaçarlarken bir daha düşünecekler. yakalanma oranı eskiyle kıyaslandığı zaman son derece yüksek olacak. Karamanımıza hayırlı olsun? ifadelerini kullandı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ise konuşmasında, ?Eğitimini tamamlamış 16 personelle motosiklet timlerini faaliyete geçiriyoruz. eğitim veren eğitimcilerimize teşekkür ediyorum. Yunus timlerimizi Karaman`ın bir değeri bir katkısı olarak asayişe destek vermesi amacıyla hizmete sunduk. Karaman`a teşkilatımıza hayırlı olsun? dedi.

Konuşmaların ardından yunus timleri gösterilerini sundu. Motosiklet üzerinde çeşitli gösteriler yapan polisler izleyenlerden büyük alkış aldı.

Program sertifika töreni ile sona erdi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN